TFP-portretter #3

For en tid tilbake startet jeg en Facebookgruppe i håp om å få litt hjelp til bilder som jeg trenger, og vil gjøre. I veldig korte trekk innebærer en TFP shoot at modellene får de ferdigredigerte bildene (til modellportfølje eller privat bruk, ikke promo/kommersielt) mot at fotografen får bruke bildene, hovedsakelig til å markedsføre seg selv med (portfølje, nettside, sosiale medier, utstilling). Sjekk ut gruppen, og meld deg gjerne inn, for å mer detaljer om dette! (Gjør ikke barn/familie som TFP)


Dette er selvsagt et begrenset tilbud. Jeg er ennå i startfasen som fotograf og gjør dette for øving, utprøving og for å utvide min portfølje. Nå har jeg vært ute på shoot igjen med noen frivillige TFP-modeller, og under her kan du se noen av bildene. Bildene er redigert litt forskjellig da dette er en av tingene som jeg vil prøve ut. Tusen takk til Roy, Ingvild, Margrethe, Svane og kidsa. Ta kontakt hvis dette kan være noe for deg!


Lagre

, , , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

Your email address will not be published.Field is required

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!