[Galleri] Rock mot kreft

8.januar, 2017, samlet Jens Erik og hans venner seg på Garage Bergen for å samle inn penger til Kreftforeningen. De klarte å samle inn over 30.000 kroner! Som bonus fikk alle som var der en aften fyllt med KNALLKONSERTER av Grace & Menace, Bighorn Butterboys, Fighting Foo og Mollygogo. Personlig en av de beste konsertkveldene jeg kan huske – tusen takk for at jeg fikk ta del i denne kvelden og bidra med NOE. Dette NOE kan du se under her. Noen andre som er interessert i konsertfotografering så ta kontakt!


 

 

 

 

Lagre

Lagre

Lagre

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

Your email address will not be published.Field is required

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!