TFP-portretter #1

 

Jeg startet en Facebookgruppe i håp om å få litt hjelp til bilder som jeg trenger og vil gjøre. Her følger beskrivelsen av gruppen.


Dette er et prøveprosjekt. Av og til trenger jeg, Paul Bernard Visuals, «modeller» til egne fotoshoots og bilder jeg selv ønsker og trenger. Dere trenger selvsagt ikke være modeller av yrke, med modeller mener jeg bare noen som vil/kan stå foran kamera. TFP står for Time For Print – det betyr at det ikke er noen penger involvert, det er rett og slett en byttehandel mellom fotograf og modell (og evt.make up artists) der begge parter får bilder til sine portføljer eller nettsider e.l.. I mitt tilfelle kan det også være «vanlige folk» som får GRATIS bilder mot å være modell for meg. Jeg kommer IKKE til å ta TFP-bilder av barn, familie eller bilder ment for kommersielt bruk (reklame, promotering eller videresalg). Er du interessert eller kjenner noen som kan være det, legg deg/de gjerne til her. Hvis du er med i denne gruppen, betyr det at du har forstått avtalen og synes at det er greit at jeg evt.tar kontakt med deg hvis jeg skulle trenge det. Hvis du er lagt til, men ikke vil være her så beklager jeg på forhånd, du kan selvsagt forlate gruppen. PS.Er du under 18 må jeg ha tillatelse av foresatte før en evt.fotoshoot.


Dette er selvsagt et begrenset tilbud. Jeg er ennå i startfasen som fotograf og gjør dette for øving, utprøving og for å utvide min portfølje. Nå har jeg hatt min første shoot med frivillige TFP-modeller, og under her kan du se noen av bildene. Bildene er redigert litt forsksjellig da dette er en av tingene som jeg vil prøve ut. Tusen takk til Renathe og Mona som var superpositive og stilte opp på kort varsel. Ta kontakt hvis dette kan være noe for deg!BONUSBILDER

Legger ved noen andre portretter som jeg har tatt etter nyttår.

(De tre første bildene her er fra en svanhild x paul bernard-fotoshoot med talentfulle Kristina Skyberg, etter at hun vant en konkurranse. Trykk her for å se hele galleriet)


 

 

Lagre

Lagre

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

Your email address will not be published.Field is required

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!